Викладачі кафедри сприяють безпечному харчуванню співробітників та студентів СУМДУ.

23 вересня 2021 р  професор Касянчук  Вікторія Вікторівна  провела  черговий семінар- навчання з підтримки та правильного функціонування системи  безпечності харчових продуктів – НАССР   для співробітників  комплексу громадського харчування СумДу.  Колектив  КГХ СумДу  на чолі із  начальником КГХ – Чеховським Олександром Миколайовичем прикладає багато зусиль для  забезпечення  якісного та безпечного харчування  усього колективу  СумДу, а також інших відвідувачів .  Система НАССР на КГХ вже функціонує  більше року . Вона була розроблена  за консультування  професорами кафедри Касянчук В.В. та Бергілевич О.М.  Співробітники КГХ СумДу  вже встигли адаптуватися до своєї системи НАССР  та  успішно проходили  неодноразові офіційні перевірки  дієвості цієї системи інспекторами  сумської Держпродспоживслужби .  Система НАССР  потребує постійного вдосконалення та навчання співробітників. Тому систематично  такі навчання  проводиться  і в у цьому зацікавлений  увесь колектив КГХ СумДу.