Використання методів неформальної освіти в рамках вивчення дисципліни «Гігієна харчування. Безпека харчових продуктів»

Здобувачка освіти групи ГР.м-201 спеціальності “Громадське здоров’я” Олеся Єгорова в рамках вивчення дисципліни «Гігієна харчування. Безпека харчових продуктів» пройшла навчання на платформі CourseraМагістрантка успішно пройшла 2 дистанційні курси:  Nutrition and Lifestyle in Pregnancy (Харчування та спосіб життя в період вагітності) від Ludwig-Maximilians-Universität München / LMU (Німеччина) та  Healthy Practices: Nutrition, Physical Activity, and Community and Family Participation (Здорові практики: харчування, фізична активність, роль сім’ї та суспільства у їхньому формуванні) від University of Colorado (США).
Кожен курс складався з 4 модулів та проміжних контрольних тестів до них. Тематично курси висвітлюють проблеми організації харчування та здорового способу життя жінок в періоди до, під час та після вагітності, а також дітей, зокрема шкільного віку, та впливу дорослих на їхню гігієну харчування.
Крім того магістр з цієї ж групи  ГРм-201  Селюкова Ірина    пройшла  успішно 2 дистанційні курси з гігієни харчування  тільки  на  платформі Прометеус: “4 кроки здорового харчування” та  “Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство,сумлінний виробник, відповідальний споживач”, Така активність  щодо поглибленого вивчення дисципліни  «Гігієна харчування. Безпека харчових продуктів» дуже похвальна та буде позитивно врахована  як для  Єгорової Олесі так і для  Селюкової Ірини у   підсумковому модульному контролі.